INGYENES házhozszállítás 20.000 Ft feletti megrendelések esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36308359440

Kipróbált receptjeink

A hummusz nálunk egy olyan étel, ami szinte minden héten készül télen és nyáron is. Ez az isteni közel-keleti finomság nagyon sokféleképpen elkészíthető, ahogy mondani szokták, ahány ház, annyi szokás. Nagyjából húsz éve készítünk egy Izraeli változtat, amire a sógorom tanított.

Ezt a kovászos kalács receptet Limara inspirálta. Kicsit átalakítottam, hogy passzoljon a családunkhoz, így azoknak is jól fog sikerülni, akik esetleg laktózérzékenyek. Fogadjátok szeretettel! Sütésre fel!

Akinek van gyereke az tudja, hogy egy tészta étellel - legyen az bármilyen tészta - el lehet őket varázsolni. Ezt a receptet azért találtam ki, mert így a gyerekek megeszik a vöröslencsét, a spenótot, a cukkínit és az édesburgonyát, amit más ételben lehet nem ennének meg. Ha te is azzal küzdesz, hogy a gyerkőc nem eszik elég zöldséget, akkor csempészd be egy finom lasagneba és mind a tíz ujját megnyalja utána! :)

Az adventi időszak nekünk az együtt sütésről és a nyugalomról szól. Nincs olyan év, hogy ne sülne karácsonyi mézes. Fogadjátok szeretettel a receptünket!