INGYENES házhozszállítás 20.000 Ft feletti megrendelések esetén.

Kérdése van? Hívjon minket! +36308359440

Blog

Hallottál már arról, hogy az egyszer használatos műanyag termékeket 5 másodperc alatt gyártják le, 5 percig használják, és 500 év mire lebomlik?

És tudsz azokról a mikroműanyagokról, amelyek a vizeinkben is jelen vannak, veszélyeztetik a környezetünket és az egészségünket?

Ahogy melegszik az idő és a nyaraláson gondolkozunk, kicsit elengedjük magunkat és nem feltétlenül kerül annyira előtrébe a környezettudatosság, mint az év más időszakaiban. Valljuk be, megengedőbbek vagyunk az évnek ennek a szakaszában. Ami nem is baj, hiszen mindenkinek szüksége van a pihenésre! Ebben a cikkben szeretném megmutatni, hogy nyaralás, kirándulás vagy baráti összejövetel is telhet el úgy, hogy közben nem termelünk szemetet és még csak nem is érezzük ezt stresszesnek.

A víz világnapját 1993. március 22. óta ünnepeljük, az ENSZ közgyűlése által elfogadott 1992. december 22-i határozat szerint, amelynek a célja az, hogy eszközöket bocsásson a döntéshozók részére a fenntartható vízpolitikák kialakításához és megvalósításához.  Az ünnep célja az, hogy felhívja a figyelmünket arra, hogy nemcsak a tagállamok, hanem az egyén felelőssége is nagyon fontos az édesvíz források fenntartható kezelésében.

Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mi legyen az első blog bejegyzésem. Azért választottam a kovászolást, mert rájöttem, hogy ez is közrejátszott abban, hogy megnyitottuk a boltunkat. Ez biztos furcsán hangzik, mert ugyan mi köze lehet egy csomagolásmentes boltnak a kovászos kenyérhez? Olvass tovább és mindenre fény derül!