Felhasználási javaslat:
- Önmagában fogyasztva kiváló gyomorégéses panaszokra (egy kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva)
- Használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett.
- Hüvelyesek (bab, borsó, lencse) főzési idejét csökkenthetjük egy késhegynyi szódabikarbóna hozzáadásával
- Főzelékek (paraj, bab, kelkáposzta) egy csipetnyi szódabikarbónától megőrzik a színüket
Vigyázat! Mindezek ellenére a túlzásba vitt szódabikarbóna használat emésztési zavarokat okozhat!
Étkezési célú használata mellett a szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbban használható környezetbarát háztartási tisztítószer!
A feltüntetett származási ország a szódabikarbóna előállításának országát jelöli. (Ez a lehetséges legközelebbi beszerzési forrás.)
A készterméket Magyarországon szereljük ki.
Teljesen GMO-mentes termék!